Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La construcció creix a Vilafranca i comarca tot i un problema de falta de mà d’obra 2 maig 2024 Amb la crisi del 2008 molts treballadors van canviar de sector i ja no han tornat, cosa que significa que les empreses han de rebutjar projectes perquè no tenen prou capacitat per dur-les a terme
El FC Vilafranca manté un fil d’esperança amb el punt sumat in-extremis a Mollerussa 2 maig 2024 El Vilafranca té l'objectiu d'acabar la lliga quart per la cua, posició que atorga la permanència si puja un dels equips de playoff. Queden dues jornades per acabar la lliga.
El Diabòlic reuneix una multitud a Vilafranca tot i la pluja i incorpora els balls parlats 2 maig 2024 El Diabòlic s’ha convertit en una cita indiscutible per als amants del foc, no només del Penedès sinó d’arreu.
S’inicia la senyalització de la Ruta del Camí Fariner, que uneix Vilafranca i Els Monjos 30 abril 2024 És projecte conjunt dels ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos i Vilafranca del Penedès que ha comptat amb el suport de l’Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Diputació.
Toni Ponce es proclama campió d’Europa de 100m braça 30 abril 2024 El vilafranquí tanca així els Para Swimming European Open Championships de Madeira amb sis medalles.
Els sindicats reivindiquen la plena ocupació aquest 1 de maig 30 abril 2024 Aquest Primer de maig, els sindicats posen sobre la taula les seves reivindicacions, que enguany centren en la plena ocupació, uns salaris dignes i sostre per a tothom.
ERC presenta les seves propostes per a la creació de llocs de treball 2 maig 2024 Creuen que cal millorar la situació de la pagesia i que cal apostar per una reindustrialització ocupant sòl industrial ja construït
L’escola Montagut clou el projecte de Penedès Verd 2 maig 2024 El 12 de maig, doncs, hi haurà una recollida de residus col·lectiva a l’entorn de Vilafranca
Els Castellers de Vilafranca reprenen el MusiCal Figarot a la seva seu social 2 maig 2024 Aquest dijous 9 de maig hi actuaran el duet de música tradicional Anaís Falcó al violí i Xavi Rota a la guitarra
La Llar de la Recerca es consolida fomentant les vocacions científiques a l’Espai Jove La Nau 2 maig 2024 El proper 7 de maig, la Llar de la Recerca ha organitzat a l’Espai Jove La Nau una conferència a càrrec de Ramon López de Mántaras, expert mundial en intel·ligència artificial.
El Firart passa a estar gestionat per la Fundació de la Festa Major 2 maig 2024 D'aquesta manera es transforma el vessant privat del projecte que hi havia fins ara.
Es presenten dues carpetes més de la sèrie Goigs Penedesencs fins al segle XIX 2 maig 2024 Cada carpeta acull la reproducció facsímil d'una cinquantena de goigs històrics dels diversos indrets de l'Alt Penedès, el Garraf i el Baix Penedès
Taller d’educació canina a Vilafranca 2 maig 2024 En el marc d’accions per promoure una tinença responsable d’animals s’ha dut a terme a Vilafranca un taller d’educació canina
El Noia confirma Martí Gabarró i Jordi Bargalló per la temporada vinent 2 maig 2024 L'equip segueix anunciant renovacions de cara al proper curs.
Vilafranca exposa ‘Perfect Day’, de Txema Salvans 30 abril 2024 Vilafranca acull l’exposició itinerant 'Perfect Day', de Txema Salvans.
Mor el dibuixant i dissenyador Carles Casanellas Guasch 30 abril 2024 Casanellas era també el soci número 1 del FC Vilafranca, entitat a la qual estava vinculat des del 1944.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

Programes més escoltats de la setmana